De Succes volle Break Free

BREAK FREE

BREEK UIT OUDE GEWOONTE VAN DENKEN EN DOEN. U KAN DAT!

Heel gemakkelijk met behulp van deze methode. WAT IS HET ??

Breek uit uw cocon die uzelf hebt opgebouwd en omgedaan in de
afgelopen jaren.

Ik kan u verzekeren dat het een hele mooie beleving is waar u GENIET en echt uzelf ervaar en rusten en ruimte in uzelf vind op een prettige en een positieve manier.

Ik ga u in een cocon aandoen, hoe ik dat ga doen? lees hier onder verder.

Groei van Rups tot de een Mooie vrije Vlinder.

Geborgen voelen, maakt dat u durf te veranderen
Dat gevoel ga ik u geven, door u in te wikkelen als of u ingebakken bent. Hoe? Ik ga het u proberen uit te leggen, maar het zelf ervaren is de beste manier.
  • 1 – Het is een methode van rust
  • 2 – Normaal praten u bij therapeuten tijden de sessie, bij mij alleen tijdens de intake om mij een richting te geven.
  • 3 – U hoeft mij namelijk niets te vertellen, dat is vaak fijner omdat vele dingen geen woorden hebben
  • 4 – Ook waar u het voor wilt inzetten of wil gaan veranderen. praten mag natuurlijk wel als u dat fijner vind.
  • 5 – Het is u eigen proces en ik begeleid u in uw veranderingsproces en het verwijderen van oude gewoontes en beperkende overtuigingen die u in de weg staan
  • 6 – ik laat u glijdend en rustig u mind in gaan en opruimen wat u niet meer nodig is.
  • 7 – De rest vertel ik u op de intake of voor de sessie
  • 8 – Maak een afspraak als dit goed voelt voor u

Ik heb ervaren en al velen malen gezien, dat als u ingebonden word, net als het inbakenen van kleine baby, dat de baby rustig word en u dat zelfde zal ervaren. We doen dit al eeuwen lang om een klein kind zich veilig te laten voelen en rustig te laten worden. Dit geld ook voor u als volwassenen.
D.m.v. een bondage met fijne zachte elastiekbanden die gevoelsmatig heel fijn comfortabel strak om uw lijf gebonden worden door mij ervaar u ook dat fijne veilige en geborgen gevoel wat we baby’s geven.
Weet dat u in een paar bewegingen u weer vrij voel en glijden de banden van u af als u het onprettig mocht vinden.
U heb op dat moment 100% mijn aandacht
Het is een fijn gevoel om even niets te hoeven en gewoon te zijn in het nu! Dat is wat u dan ervaar.

15 febr “23 Vera

Kleine veranderingen zijn nu en op lange termijn erg waardevol.

Ik voelde mij veilig en op mijn gemak en Josta legde goed uit wat zij ging doen. Ik heb de sessie met Josta als heel prettig ervaren.
Ook vond ik het prettig dat Josta mij, verbaal, door het proces begeleidde. Aan het begin voelde ik mij nog een beetje lacherig. Ik stond geblinddoekt, een beetje wiebelig, op het matras en werd langzaam ingewikkeld. Toen ik volledig was ingewikkeld, voelde ik mij geborgen en kon ik mij ontspannen. Het was een mooie, maar soms ook confronterende en emotionele ervaring. Ik vond het eigenlijk wel jammer toen de sessie was afgelopen. Ik had nog wel een tijdje kunnen blijven liggen.

Toen ik thuiskwam (zaterdag) werd ik erg emotioneel. Dit heeft aangehouden t/m maandag. Daarna voelde ik mij weer beter. Het is nu vijf dagen geleden dat ik bij Josta ben geweest. Als ik terugkijk op de laatste dagen zie ik dat ik op sommige momenten net andere keuzes heb gemaakt dan dat ik normaal zou doen.

Bijv. een moment pakken om te ontspannen i.p.v. doorgaan en over mijn grenzen gaan. Ook heb ik een knoop doorgehakt m.b.t. een onderwerp waar ik al lang mee in mijn maag zat. De meeste veranderingen zijn niet “drastisch”, maar juist klein en subtiel, waardoor ik het ook gemakkelijk had kunnen missen als ik er niet bewust bij had stilgestaan. Maar die kleine veranderingen zijn niet alleen nu, maar ook op de lange termijn erg waardevol.

13 febr”23 Annemarie 
Ik ben al vaker bij Josta geweest voor massages en ben daar heel tevreden over. Daarom wilde ik dit wel uitproberen. We hebben een kort gesprek gehad, omdat ze mij al een paar jaar kent. Ik wist dat ik omwikkeld zou worden met elastische zachte banden.
Ze vroeg wat ik zou willen veranderen en wat ik daarvoor nodig had. Ze ging me inwikkelen en het voelde meteen al goed. Toen ik bijna helemaal was ingewikkeld, had ik het idee dat ik weer een foetus was. Het voelde goed, veilig en beschermd aan.
Ze begeleide me met rustig tegen me te praten, waardoor ik heerlijk ontspannen kon liggen. Mijn ademhaling werd rustiger en ik voelde mij warmer worden. Josta had gezegd dat ik op ieder moment mezelf weer los kon maken, maar daar had ik helemaal geen behoefte aan. Aan het eind v d sessie mocht ik mij loswringen/ losmaken, ik had nog wel langer kunnen blijven liggen.
Toen ik mij uit de banden los had gemaakt, had ik meteen het gevoel dat ik “wat” kwijt was. Ik voelde mij lichter en vrolijker. Ik kon bijna alleen maar smile.
Het was gisteren, maar ik voel mij vandaag nog steeds een stuk lichter, alsof ik ballast kwijt ben. Ongelofelijk dat dat kan, na 1 sessie. Josta heeft me heel goed begeleid en na de sessie nog een goed na gesprek gehad. Je hebt het geweldig gedaan Josta.
Het is echt een aanrader voor iedereen.
Ontzettend bedankt, Josta  / Lieve groetjes,

21 Jan’23  Sandra   

Vorige week de Break Free bij Josta gedaan!
Omdat ik al eerder bij haar geweest ben voor massages durfde ik dit aan, het voelde inmiddels vertrouwd. Ik wist een beetje wat ik ervan moest verwachten en wilde het proberen. Omdat ik Josta eerder had verteld “graag eens rust te willen” omdat ik al heel lang veel spanning met me meedraag. Josta vertelde dat Break Free misschien wel iets voor mij was en ik kreeg een uitgebreide uitleg.

Wat ik wist was dat ze me zou wikkelen in elastische banden en terwijl ze dat deed zou ze me al pratend begeleiden. Het leek een heel klein beetje op een geleide meditatie. Josta praatte heel rustig en door wat zij zei, mijn ademhaling en de banden raakte ik en een extreem ontspannen staat, merkte dat mijn lichaam af en toe ging “tintelen” en mijn hartslag ging naar beneden.

Josta had me vooraf gezegd dat als ik het wilde, ik gelijk aan kon geven als ik los wilde. Ik dacht vooraf dat de banden misschien zouden benauwen, het voelde nou juist zo heel fijn! Een soort extreme veiligheid.

Aan het eind mocht ik mezelf bevrijden van de banden en daarmee bevrijd je jezelf van dat waar jezelf vanaf wilt. Hierna werd mijn lichaam warm en de rust bleef. Ook veel inzichten gekregen.

Ik vond dit een hele bijzondere ervaring! Ik weet niet of dat hierdoor kwam maar ik ben echt dingen erna anders gaan doen en ik werd duidelijker voor de mensen omheen en naar mezelf. dat is wel heel erg fijn.
ik kom zeker terug voor een vervolg hier op. 

13 Jan ’23 Jasey
Ik vond de Break Free Hypnose een bijzondere ervaring.
De hele sessie verliep prettig. Ik ben na de sessie gaan nadenken over hoe dingen anders kunnen, en hoe je dingen anders kan aanpakken. Anders maar beter dan dat ik misschien denk.
Bepaalde kleine angsten probeer ik ook door te staan bijvoorbeeld na mijn beroving ‘s avonds alleen op straat te fietsen. Dat lukt mij ervoor niet, maar nu weer wel.
Doordat ik ingebonden lag kwamen er even nare gedachten en momenten even te voorschijn, door de volgende stem van Josta die je naar een mooie herinnering begeleide was dat snel weg.
Aan einde begon ik aan te spannen, doordat je letterlijk je uit de banden wormde, vorm je letterlijk je nieuwe zelf.
Het was een heerlijke begeleiding tijdens de Break Free hypnose door Josta. Ik ga dit zeker over een aantal maanden nog een keer doen

8 Jan “23 Joline

Ik merk dat ik sinds de sessie dat ik meer de dingen doe die die goed voor mij zijn. Waar ik me goed bij voel.

Ik sta in mijn kracht maar ben toch nog wel huilerig als of ik me kracht aan het accepteren bent. Ik weet niet waarom die kracht dat dan niet weg haalt, maar buiten het soms huilen voelt het erg goed. ( dit duurde maar 1,5 dag) daarna was ik ineens in de kamer aan dansen met me dochter, heerlijk

Ik kan aanraden omdat je terug gaat naar binnen. En bij het uitbreken een soort oer gevoel over je heen krijgt. Die je normaal niet zo snel toelaat het is is iets wat nu ff laat maar zeker op terug kom. Dank je Josta voor de veilige en rustige begeleiding en het fijne nagesprek.

Na mijn maandelijkse ontspanning zwangerschap massage bij Josta, vertelde ik had dat ik last had van een “vol” hoofd en het moeilijk vond om echt te ontspannen.
Doordat ik tijdens de laatste weken voor mijn zwangerschapsverlof nog te lang, te veel had gewerkt, was ik eerder uitgevallen maar merkte ik dat ik nog continu met zowel werk als privé zaken in mijn hoofd bezig was. Josta raadde mij aan om eens langs te komen voor een “Break free” sessie.
Gelukkig kon ik diezelfde week al terecht!
De sessie begon Josta met het vragen naar een aantal zaken die voor mij belangrijk waren. Dit kwam later weer terug tijdens het moment dat ik ingewikkeld lag. Doordat ik al langer bij Josta kom voor massages, voelde ik mij vertrouwd en kon ik mij overgeven aan de sessie wat er fijn was. Het moment waarop je ingewikkeld in de banden ligt en Josta je door je lichaam begeleid en bepaalde dingen aan je vraagt om voor jezelf over na te denken (bijv. 2 dingen die je anders wil doen), is heel bijzonder. Ik merkte dat mijn lichaam helemaal warm en ontspannen was. Tijdens 2 momenten waarop ik voor mijzelf moest nadenken over veranderingen, merkte ik dat mijn baby sterk reageerde, heel bijzonder!
Nadat ik mijzelf uit de banden had gewerkt, voelde ik direct dat ik mij lichter en ontspannener voelde. Er was ineens rust in mijn hoofd! De volgende ochtend tijdens mij yogales, kon ik merken dat ik veel gemakkelijker echt mijn gedachten uit kon zetten en echt rust ervoor tijdens het meditatie gedeelte.
Het effect van de sessie werkt de eerste dagen vooral merkbaar door maar ook daarna is het in kleine dingen merkbaar. Een hele bijzondere en zinvolle ervaring die ik iedereen aanraad!

08-04- ’23 Natasja

Het zijn de kleine dingen die het echte verschil maken!

Het nieuwe break-free hypnoseprogramma, Josta heeft me erover verteld en daarmee mijn nieuwsgierigheid gewekt. We maken een afspraak om het uit te proberen.

Een beetje gespannen kom ik aan maar Josta stelt me gauw op mijn gemak met een duidelijke uitleg wat we gaan doen. En dan gaan we beginnen. Ik mag midden op een matras gaan staan met mijn ogen gesloten. Ik word eerst geblinddoekt en vervolgens langzaam ingewikkeld in elastische banden en neergelegd op het matras. Waar ik dacht dat de banden me een beklemmend gevoel zouden geven, geven ze me juist een prettig gevoel van geborgenheid.

Josta’s kalme stem leidt me naar het moment van bevrijding, letterlijk. Deze hele ervaring geeft een zuiver en sereen gevoel, alsof ik innerlijk verschoont ben.

De dagen erna merk ik allerlei kleine veranderingen in mijn gedrag. Ik reageer rustiger op onverwachte dingen, zit niet gelijk op de kast, heb mijn emoties beter onder controle en ik slaap veel beter! Mijn man merkt ook echt verschil en geeft aan dat ik echt zen ben J.

Deze mooie, bijzondere ervaring kan ik iedereen aanraden. Dank je wel Josta!