NLP Coaching sessie hoe werkt het

Even Voor de Duidelijkheid een korte uitleg

In een NLP-Therapie /Coaching maak je contact met het onderbewuste, dit is je gevoelsleven en het deel waar vandaan je zonder denken vanuit handel ren reageert. Of terwijl je automatische-piloot dit is het deel wat jij heb op gebouwd tot je 7 jaar. En wat lastig was te omzeilen, tot nu toe.

Door het gebruik van de juiste methodes voor u, zal u snel resultaten boeken. U ervaar een bepaalde manier van rust of ontspanning, vergelijkbaar met meditatie of lichte vorm van trance of lichte hypnose. dat help het onderbewuste, het kan zich dan uiten zonder tussenkomst of beïnvloeding van het denken. Waardoor je onderbewuste open gaat staan voor suggesties maar ook eerlijk aan voelt.

Via het onderbewuste kom je bij de oorsprong van datgene waar je nu last van hebt, datgene wat je blokkeert of beperkt in bent in je dagelijkse doen en laten.

In het onderbewuste, ligt de ingang naar de oplossingen. Omdat daar meestal het antwoord al zit wat u nodig heeft. Daarnaast vindt ook de verandering daar in u plaats. Het resultaat is een positief en verlichtend effect, op je denken, je doen en in je lichaam, want lichaam en geest zijn één.

Ieder mens is uniek en bij ieder past een eigen unieke behandeling.

NLP-Coaching bestaat uit gemiddeld 4 tot 6 sessies. Vaak is dit voldoende.

Ook komt het voor dat cliënten het fijn vinden om gedurende langere tijd, elke maand of met tussenposen van 2 of meerdere weken of maanden een afspraak maken. Al naar eigen behoefte.


* We beginnen met een intake-gesprek van ongeveer 1 uur waarbij we kennismaken en ingaan op datgene waar jij voor komt en maken we een afspraak voor vervolg gesprek.

In de tweede ontmoeting vindt dan een belevingssessie plaats met na afloop een korte evaluatie. Hierin bepalen we samen de inhoud van de vervolgsessies.

Hierna vinden vervolgsessie meestal om de 3 tot 6 weken plaats.
Mocht je van ver komen is het mogelijk de intake en eerste behandeling te combineren. We hebben dan een intake, hierna houden we een korte pauze en gaan dan verder met de belevingssessie.

Afspraken gaan het snels via Whats-app

Voor Coaching/ Hypnose Reserveer een intake via whats-app 0655960950