Massagepraktijk Zoetermeer, van Aalstlaan 24

Welkom in onze Massage praktijk

Chinese Ontspanning en relax massage

De meest populaire ontstressmassage in de regio

Deze complete lichaamsmassage brengt u in totale ontspanning. u ervaar een licht tot middelgrote druk wat er extra voor zorg dat het de stress en pijn verlicht. Het stimuleert lichaam en geest om meer in balans komen. Deze massage heeft nog meer voor delen zoals lees meer

Nek, schouder, rug massage

  • Echt effectieve en klachtreducerende massage
  • Pijn in nek, schouders of onderrug zal je waarschijnlijk wel herken! Wij gebruiken verschillende massagetechnieken om u echte verlichting te bieden. Veel van de pijn wordt veroorzaakt door een verkeerde houding/ overbelasting. Of door letsel en chronische aandoeningen. Bij de massage licht de focus op het los halen en zachter maken van de spier waardoor u Lees meer

Chronische pijn massage

Vaak word alleen de pijn plek behandeld, ik ga op zoek waar het echt vandaan komt.

Als u last hebt van chronische pijn, zowel lichamelijk als emotioneel, dan is een pijn reducerende massage misschien iets voor u. Het effect van deze massage is laat zich makkelijker ervaren dan omschrijven. Deze massage is een combinatie van traditionele massagetechnieken, aromatherapie en holistische massage.

Kies je voor deze massage als je al langere periode pijn ervaart op één of meerdere plekken in het lichaam. Lees meer

Sportgerichte  massage
  • Is een massage voor sporters van elk niveau
  • De massage wordt aangepast aan uw sport en behoefte, met focus op een bijzonder lastig gebied als een knie, enkels, armen of schouder.

Triggerpoint therapie

Soms heb je al jaren (terugkerende) pijn en heb je al van alles geprobeerd.

Een Triggerpoint is een strak gebied binnen spierweefsel dat pijn in andere delen van het lichaam veroorzaakt. TriggerPoint therapie is speciaal ontworpen om de bron van de pijn te verzachten. We behandelen de bron met een cyclus van geïsoleerde druk en release.

Voor meer informatie Lees meer

Let op contra-indicaties

Wanneer u niet gemasseerd mag worden, of op een aangepaste wijze moet worden behandeld.

Iedere massage heeft een doel, maar ook een aantal belangrijke contra-indicaties. Als je naar een gediplomeerd masseur gaat, weet hij of zij precies wat te doen en kunt u uiteraard een toelichting krijgen en/of doorverwezen worden. Als u onder behandeling bent van een arts of specialist vraag dan na of u gemasseerd mag worden en zo ja op welke manier.

Even bij uw arts navragen:

Griep, corona, koorts, (besmettelijke) huidziekten, bij ernstige vormen van vaatziekten, trombose, kanker en bij gebruik van antidepressivum.


DUO MASSAGE

1 uur 2 personen voor maar 95 euro
Boek via whats-app 0655960950
Individuele massages kunt u boeken via de book now knop.
NLP Coaching of Hypnose