Massage in het kort

Chinese relaxmassage
De meest populaire therapeutische massage

Tijdens een ontspanningsmassage wordt door licht tot middelgrote druk uit te oefenen stress en pijn verlicht en ontspanning in het lichaam bevordert waardoor lichaam en geest meer in balans komen. Ontspanningsmassage is een waar genot voor lichaam én geest.

Voor meer informatie klik hier

 

Nek, schouder, rugmassage
De meest populaire therapeutische massage

Bij deze geconcentreerde massage gebruiken verschillende technieken om verlichting te bieden aan je spieren. Veel van de pijn worden veroorzaakt door verkeerde houding overbelasting of veroorzaakt door letsel en chronische aandoeningen in diepe spieren. Met focus op drie belangrijke gebieden.

Voor meer informatie klik hier

 

Chronische pijn massage

Als u last hebt van chronische pijn, zowel lichamelijk als emotioneel, dan is een pijn reducerende massage misschien iets voor u. Het effect van deze massage laat zich makkelijker ervaren dan omschrijven. Deze massage is een combinatie tussen traditionele massagetechnieken, aromatherapie en holistische massage.

Kies je voor deze massage: als je al een langere periode pijn ervaart op één of meerdere plekken in het lichaam.

Voor meer informatie klik hier

Sportgerichte massage

Is een therapeutische massage voor atleten van iedere soort en van elk niveau

De massage wordt aangepast aan uw sport en behoefte, met focus op een bijzonder lastig gebied als een knie, enkels, armen of schouder.

Voor meer informatie klik hier

 

Triggerpoint therapie

Een Triggerpoint is een strak gebied binnen spierweefsel dat pijn in andere delen van het lichaam veroorzaakt. TriggerPoint therapie is speciaal ontworpen om de bron van de pijn te verzachten door de bron te behandelen met een cyclus van geïsoleerde druk en release.

Voor meer informatie klik hier

 

Let op contra-indicaties
Wanneer men niet gemasseerd mag worden, of op een aangepaste wijze moet worden behandeld.

Iedere massage heeft een doel, maar ook een aantal belangrijke contra-indicaties. Als je naar een gediplomeerde masseur gaat, weet hij of zij precies wat te doen en kan je uiteraard van nadere toelichting worden voorzien en/of doorverwezen worden. Als je in behandeling bent bij een arts of specialist vraag dan na of u gemasseerd mag worden en zo ja op welke manier.

Even bij uw arts navragen; griep/koorts, (besmettelijke) huidziekten, bij ernstige vormen van vaatziekten, trombose, kanker, bij gebruik van antidepressivum.